Perinteensiirron koulutyöryhmä

Perinteensiirron koulutyöryhmä perustettiin vuonna 1997 ja ryhmän päätyönä ovat olleet kouluihin jaettavat julkaisut ja veteraanien kouluvierailujen järjestelyt. 

Perinneviesti - lehti

Vuonna 2001 ryhmä alkoi työstää uutta hanketta, tabloidi- tyyppistä lehtistä. Kahdesti vuodessa ilmestyvä kahdeksansivuinen lehti sai nimekseen Perinneviesti. Ensimmäinen numero ilmestyi kahdeksansivuisena kansallisen veteraanipäivän edellä 27.2.2002 ja sitä jaettiin 15 000 kappaletta maksutta kaikille Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen yläasteen ja lukijoiden oppilaille. Toinen numero ilmestyi itsenäisyyspäivän edellä 2002 ja jakelu tapahtui samalla tavalla.


Perinneviestin toimittaminen loppui
vuoden 2010 lopulla.


Kouluvierailut – saaneet erittäin myönteistä palautetta

Kouluvierailuja ryhmä järjestää kouluilta tulevien pyyntöjen perusteella. Ne ovat olleet kysyttyjä ja niissä käyneet veteraanit ovat kertoneet sangen kiinnostuneista ja kiitollisista kuuntelijoista. Kouluja, joissa veteraanit ovat käyneet vierailemassa itsenäisyyspäivän ja lakkiaistilaisuuksien yhteydessä ovat mm. Järvenperän koulu,Kuninkaantien lukio ja Etelä-Tapiolan lukio.

Eero-Juhani Juhola sihteeri (09) 802 6501 tai 045 672 8077